Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av dootter, den 7. jul, 2011
hahah vi är för goa mamma ! mycket söt :)
Skrivet av Line Skogly, den 10. maj, 2011
Voff voff, hilsning fra Luna! "Jeg har det bare bra! I helgen var jeg på et nytt valpeshow og fikk BIR :-) Ikke rart, jeg er jo penest i verden :-) Håper dere alle har det bra! Mange klemmer fra Luna :-)" Og hilsninger fra Line :-)
E-post:
Skrivet av Evy-Ann Härlin, den 27. apr, 2011
Hej Lena!
Tråkigt att det inte blev några valpar denna gång..hade sett framemot att få följa detta.
Skickar en liten hälsning från oss i Kallinge
Kram från Ean, Janne o Kenzo
E-post:
Skrivet av Git , Moa & Johan, den 24. apr, 2011
Tack för all go hjälp med Bea. Hon blev jättefin när hon var nybadad efter friseringen :) . Är helt övertygad om att era hundar o blivande hundar får det bra i ert lilla paradis.Dröm läge att få hos er om man är hund :)Lycka till!
E-post:
Skrivet av Evy-Ann Härlin, den 11. apr, 2011
Hej! Så spännande med en ny kull valpar..
ska bli roligt att följa den utvecklingen.
I kväll är det Kenzo´s andra valpkurs, vi ska ta ett kort för på kursen finns en liten cockerspanielhona precis lik Kenzo..i färgen o med en liten vit lock i pannan. Vi hörs. Kramar från Ean,Kenzo o Janne
E-post:
Skrivet av Evy-Ann Härlin, den 4. apr, 2011
Hej! Ikväll är det första gången Kenzo får följa med på valpkursen, förra måndagen var det bara ägarna..nu kommer valparna. Vi har övat lite varje dag för att inte vara helt borta när vi kommer. Hör av mig senare för att tala om hur Kenzo beter sig. Kram Ean/Kenzo o Janne
E-post:
Skrivet av Lennart Anneli Jacob coch Lovisa, den 27. mar, 2011
Hej vi vill bara säga att Ella mår bra och att
allt flyter på och vi ser fram emot träffen i vår! Vi behöver oxå hjälp med att klippa tassarna Ha Det Bra!
E-post:
Skrivet av Line Skogly, den 13. mar, 2011
Heisann!!! Luna har fått første premie på utstilling :-) Karakterkritikk var blant annet : "Flott kjønnspreget hode, sterk spenstig kropp, meget bra benstamme og utmerkede vinkler". Vi er kjempestolte :-))) Klemmmmmmer fra oss :-)
E-post:
Skrivet av Nail Technology, den 4. mar, 2011
Hej! Detta var en trevlig sida, ha det så gott!
Skrivet av Line Skogly, den 26. feb, 2011
Hei Lena og Tommy!
Gratulerer med godkjent kennel! :-)
Her i Norge går det kjempefint med oss. Luna er en fantastisk jente og vi koser oss masse! I dag har vi vært på kurs for å lære oss hvordan en riktig cockerklipp skal være. Luna har ikke fått veldig mye pels enda, men vi koste oss sammen med de andre hundene og fikk gode råd og tips. I slutten av februar skal vi være med på raseparade på villmarksmesse i Hamar :-) Jeg gleder meg til å vise alle den fantastiske valpen min :-) Og i mars skal vi på valpeshow (utstilling) og snart begynner valpekurs hvor vi skal bli skikkelig lydige og flinke begge to;-) Jeg er så heldig som har fått den beste valpen i verden! :-) Mange klemmer fra Luna og Line :-)
E-post:
Skrivet av Lennart, Anneli, Jacob & Lovisa, den 23. jan, 2011
Idag har lilla Ella varit hos oss i en månad. En månad kantad av bus, kärlek och kalla små stunder ute i ett vintrigt Mörrum. Ella har även gjort bekantskap med släkt och vänner å charmat alla med sin glada och mysiga uppsyn. Ella har sedan hon kom sovit med sin storebror Jacob och de snarkar så sött tillsammans varje natt. Under den första månaden har hon växt en hel del och vi längtar efter att snön skall försvinna så det finns mer att bita på i trädgården.

Kramar från Ella
E-post:
Skrivet av Line Skogly, den 21. jan, 2011
Hei hei!
"Ville bare fortelle dere at i dag har jeg vært hos dyrlegen og fått vaksine. Det gikk så fint og var ikke vondt i det hele tatt. Jeg fikk snuse og sjekke dyrlegekontoret veldig nøye og det var så morsomt :-) Jeg har det kjempefint og tenkte jeg ville sende over et bilde av meg og bestevennen min "Morten Mygg". Her koser vi oss i stolen sammen. Mange klemmer fra Luna :-)"
E-post:
Skrivet av Evy-Ann Härlin, den 8. jan, 2011
Hej Lena o Tommy!!
Åh vad glada vi blev när vi såg att även Diesel fått en familj.
Här fungerar allt, han är så go. Vi är glada att vi fick ta hand om honom, ett riktigt litet charmtroll..det tycker alla som ser honom.
Ni har fina hundar, så är det bara.
Kram från Janne/Ean och Kenzo
E-post:
Skrivet av Line Skogly, den 6. jan, 2011
Heisann!! Her kommer en liten oppdatering på hundelivet for Luna i Norge: "Livet er herlig! Jeg synes det meste er morsomt og nå syns jeg katten Morten Mygg er en gøyal fyr! Vi leker og jeg får til og med lov å slikke han i øret ;-) Katten puselusi har jeg også snust på mange ganger. Jeg elsker å være ute og løpe og leke i snøen. Og det er sååå mye snø her! Jeg er ganske aktiv og har lyst å gnage og smake på alt jeg ser. Så matmor må passe på meg så jeg ikke får noe i magen som jeg ikke skal. I dag var jeg hjemme en lang time alene, og det var kjedelig. Men jeg ble veldig glad da matmor kom hjem. Jeg har hilst på mange andre store hunder og de er litt skumle, men etter en liten stund blir jeg varm i trøya og da kan jeg leke litt med dem. Jeg har det bare bra og alle i familien synes jeg er en skikkelig søtnos! Mange klemmer fra Luna" Og hilsen fra hele familien :-)
E-post:
Skrivet av Lena och Kenneth, den 5. jan, 2011
Det gick fort för Zelma att finna sig tillrätta. Hon har charmat oss alla, tvåbenta som fyrbenta, även om Lovis gärna vill lära henne vem som är högsta hönset - eller top-dog heter det kanske =) Hälsningar från Hässleholm
E-post:

Senaste kommentarer

09.11 | 16:20

Hej. Har I planer om Basset hvalpe til næste år med salg i juni eller juli? Hvad koster en hvalp hos jer? Med venlig hilsen Line Kudahl Jørgensen, Skive.

16.08 | 16:15

Hej, jag undrar om ni har Basset välp på gång? Jag har ett 2 år gammal Shar Pie och vill hitta ett bra kompis till han, jag har haft Basset och älskar den ras.

21.03 | 15:17

Vad kul med Abbis sida. Jag håller tummar och tår för att det kanske ska finnas en valp till mig

09.07 | 18:16

Hej,

Jag skulle vilja fråga ni säljer någon Basset Hound valp. Hur mycket kostar den iså fall?