Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Mia, den 17. maj, 2010
Hej hopp!
Ville bara titta in och säga tack för idag. Det var ju hur mysigt som helst att träffa Karlsson!!! Ser verkligen fram emot fredag : )

Allt gott och hälsa de små krabaterna!
Skrivet av christian, den 14. maj, 2010
Hej! Ville bara smyga in här och säga att ni har en jättefin och trevlig hemsida! Jag har växt upp och haft hundar runt mig enda sedan jag föddes. Nu har jag flyttat hemifrån och allt jag önskar mig nu är en liten svart/brun cockerspaniel! Jag har kollat runt ett tag nu, och varje gång jag ser en sån liten rackare så vill man bara ha den! :) Ni har jättefina hundar, och jag kommer ha detta i åtanke när jag ska välja hund.. Kanske ni har någon till salu till hösten eller nästa vår. Ha det jättebra, och fortsätt med det ni gör :)
E-post:
Skrivet av janne o mona, den 8. maj, 2010

Hej go vänner,måte bara säga att hemsidan är väldigt snyggt och väldigt mysig.Hoppas att allt går bra vilket det naturligtvis gör med en så go matte o husse,o så goa o härliga valpar.Lycka Till.
E-post:
Skrivet av Inga-Britt Freij, den 7. maj, 2010
Hej!
Jag var inne och tittade på din mysiga hemsida. Jag fick då se att du har barnbarn till min Light Sound My Blue Heaven. Vi hade flera "gemensamma" hundar i våra stamtavlor och valparna va´go´a de såg ut.
Hälsningar Inga-Britt
Skrivet av Sandra (din systerdotter), den 30. apr, 2010
Sååå fina dom är Lena ;)
E-post:
Skrivet av Anne Jensen, den 22. apr, 2010
Fin hemsida och jättefina hundar.
Kram
Anne och Nikki
E-post:
Skrivet av Bebban, den 12. apr, 2010
Åter igen har ni fin fina bilder på de små liven. Snart dags att göra ett besök i Weelshult. Hör av dig Lena när du känner för ett besök. puss och kram på er!
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Malin, den 8. apr, 2010
Hallå familjen!
Vilken fin hemsida ni gjort! Proffsigt! Kan säga att man (jag och tuva) sitter här och säger "-ÅÅÅhhh, kolla den då! ens sån vill jag ha, snälla mamma!". Jag lovar att vi kommer och hälsar på snart och har då eventuellt mormor med i släptåg ;). Kram på er! Malin
E-post:
Skrivet av Janet Filipo, den 6. apr, 2010
Hi Lena and Tommy, I have browsed through you amazing website and I must admit your dogs are very adorable. Thank you for allowing me to share your passion and love for these loveable dogs and I wish you both all the luck to continue doing what make's you happy. Love Janet and baby-Kylani xxx
E-post:
Skrivet av Bebban, den 2. apr, 2010
Jättefin hemsida gumman! Finns det något du inte klarar av? Tycker också att bilderna tagna av valparna med det gröna i bakgrunden framhäver valparna mycket bra. Här är en fin bild på dig och Flisan.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av eva melander, den 25. mar, 2010
Hej
Ett jätte-GRATTIS till den fina valpkullen, så kul med olika färger. Extra roligt för "gammel-matte" att lille Puzzel lämnar tan.... Hoppas allt är lugnt i valplådan, att bebisarna äter o sover.
Hälsningar Eva
E-post:
Webbsida:

Senaste kommentarer

09.11 | 16:20

Hej. Har I planer om Basset hvalpe til næste år med salg i juni eller juli? Hvad koster en hvalp hos jer? Med venlig hilsen Line Kudahl Jørgensen, Skive.

16.08 | 16:15

Hej, jag undrar om ni har Basset välp på gång? Jag har ett 2 år gammal Shar Pie och vill hitta ett bra kompis till han, jag har haft Basset och älskar den ras.

21.03 | 15:17

Vad kul med Abbis sida. Jag håller tummar och tår för att det kanske ska finnas en valp till mig

09.07 | 18:16

Hej,

Jag skulle vilja fråga ni säljer någon Basset Hound valp. Hur mycket kostar den iså fall?