Intimo Galopujaca Fufla

Hej Hopp, Intimo Galopujaca Fufla....thats me, men nä det funkar ju inte, så det fick helt enkelt bli "Pajazo". Det namnet passar mig utmärkt. Jag kommer då från samma Kennel i Polen som Bozzon & Oktawa, fast vi har inte samma föräldrar, när jag har mina egna. När jag kom till mitt nya ställe blev jag bara så himla glad för där fanns en sjutusan till snygg tjej nästan i samma ålder som mig, ja vi blev ju genast bästa kompisar. Ni kan tro att vi kan hitta på mycket bus tillsammans .

Senaste kommentarer

04.07 | 10:22

Hej Linn, det blir förhoppningsvis valpar i år, vi väntar på löp. Skriv gärna till min mail adress där jag kan ha bättre koll =)

// Lena

...
04.07 | 00:00

Hei fra Norge. Venter dere valper i den næreste fremtid? Vi er et par som just har forkorta vår beste venn basseten. Vi ønsker en valp.

...
05.05 | 10:17

Hej,
Jag söker en röd eller golden engelsk cocker spaniel valp. Ser att ni har cockrar i den färgen. Är det planerat för några valpar framöver?
/Anna

...
16.03 | 15:50

Tack Lena o Tommy! Tack för att jag får ha Bazze hos mig. Det betyder så mycket. Ni är underbara människor. Massen. Massen

...