Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av janne o mona, den 8. maj, 2010

Hej go vänner,måte bara säga att hemsidan är väldigt snyggt och väldigt mysig.Hoppas att allt går bra vilket det naturligtvis gör med en så go matte o husse,o så goa o härliga valpar.Lycka Till.
E-post:
Skrivet av Inga-Britt Freij, den 7. maj, 2010
Hej!
Jag var inne och tittade på din mysiga hemsida. Jag fick då se att du har barnbarn till min Light Sound My Blue Heaven. Vi hade flera "gemensamma" hundar i våra stamtavlor och valparna va´go´a de såg ut.
Hälsningar Inga-Britt
Skrivet av Sandra (din systerdotter), den 30. apr, 2010
Sååå fina dom är Lena ;)
E-post:
Skrivet av Anne Jensen, den 22. apr, 2010
Fin hemsida och jättefina hundar.
Kram
Anne och Nikki
E-post:
Skrivet av Bebban, den 12. apr, 2010
Åter igen har ni fin fina bilder på de små liven. Snart dags att göra ett besök i Weelshult. Hör av dig Lena när du känner för ett besök. puss och kram på er!
E-post:
Webbsida:
Skrivet av Malin, den 8. apr, 2010
Hallå familjen!
Vilken fin hemsida ni gjort! Proffsigt! Kan säga att man (jag och tuva) sitter här och säger "-ÅÅÅhhh, kolla den då! ens sån vill jag ha, snälla mamma!". Jag lovar att vi kommer och hälsar på snart och har då eventuellt mormor med i släptåg ;). Kram på er! Malin
E-post:
Skrivet av Janet Filipo, den 6. apr, 2010
Hi Lena and Tommy, I have browsed through you amazing website and I must admit your dogs are very adorable. Thank you for allowing me to share your passion and love for these loveable dogs and I wish you both all the luck to continue doing what make's you happy. Love Janet and baby-Kylani xxx
E-post:
Skrivet av Bebban, den 2. apr, 2010
Jättefin hemsida gumman! Finns det något du inte klarar av? Tycker också att bilderna tagna av valparna med det gröna i bakgrunden framhäver valparna mycket bra. Här är en fin bild på dig och Flisan.
E-post:
Webbsida:
Skrivet av eva melander, den 25. mar, 2010
Hej
Ett jätte-GRATTIS till den fina valpkullen, så kul med olika färger. Extra roligt för "gammel-matte" att lille Puzzel lämnar tan.... Hoppas allt är lugnt i valplådan, att bebisarna äter o sover.
Hälsningar Eva
E-post:
Webbsida:

Senaste kommentarer

26.01 | 21:20

Hej! åh vilka underbara nyheter, Nu hoppas vi att allt kommer att gå bra för båda tikarna

...
22.01 | 22:56

Hej
Vår familj bor på landet utanför kumla. Såg att ni ev skulle få valpar och vi är intresserade av att köpa en valp. Vi har tidigare hundvana. Hör gärna av er

...
19.01 | 10:51

Det här är ju underbart! Lycka till Tezz

...
28.12 | 14:10

Hej! God fortsättning till er! Ja man väntar med spänning hur det går! Hoppas ni har haft en fin jul! Kram Susanne från Malmö

...